Гаряча гарна пристрасть

Твої вишневі грудей
Пестять мій тане погляд
Безсонні ніжні руки
Обіймуть тебе в той же час

Гаряче ніжне тіло
Квітник всіх любовних тривог
Затягне мене з натхненням
Подарує мені любов і ескорт

Цілую тебе нескінченно
І ніжний візерунок твоїх ніг
Зітхаючи запах пелюсток твоєї троянди
Я знову проникаю в тебе

У прекрасний плід пристрасті коханної
Я ніжності сік п'ю з тебе
Вигини прекрасного тіла
Взаємно любов віддають

В ночі наші почуття зімкнуться
І плід жадання проллють
Ох як гаряче моя діва
Про як добре мені з тобою

Я цей божественний випадок
У любовний роман запишу
Тебе обдарую любов'ю
І все своє життя присвячу


Рецензии