***

Дорогі дорослі, мами й тата,
Всіх поздоровляємо із Святом!

Хай співають хори та музИки,
Нехай славлять Бога всі язИки!

Господи, наш Царю і Отець,
Ти поклав стражданням всім кінець!

Дав у небо Ти і нам квиток,
Так прийми ж хвалу від нас, діток!


Рецензии