Дзвiнкоголосi красунi

(Для дуету " Горислава" на мелодію укр.н.п. "Сиджу я край віконечка" )

Анюточка й Людмилочка жили собі у Бучі,
А в Києві дивилися  та й Дніпровські кручі.
Анюточко й Людмилочко, де ви такі  ж бо взялися?
Ви, наче дві стежиноньки, в «Гориславу» зійшлися.

Прийдіть, прийдіть, дівчаточка, усім нам усміхніться.
І знову Ви, ріднесенькі, лебідками пройдіться.
Пройдіться ви, ріднесенькі, Хрещатиком й Майданом,
Та заспівайте пісню ту, що лиється й над ланом.

Анюточко й Людмилочко, дівчата ви чудові,
То ж зичу вам, щоб все життя були завжди здорові.
Були здорові й щасливі,купалися у коханні.
Співаєте, як солов’ї, в садочку на світанні.

Нехай дарує Боженька вам щастя лиш і втіху,
Хай обминає горе вас, негаразди і лихо.
Таких не знаю більше я красунечок і талантів,
Ви є дорожчі для близьких від злота й діамантів.

04.12.2019 р.


Рецензии