Присвячую Maryna Pavliv

Рожевим вином я не хмільна
Я так ніжно почуття зазнала
У мене до тебе любов вірна
Грудьми я легенько торкаюся

Розпускаючи локони свої
Відкриваючи з ніжністю все тіло
Одного хочу лише я тебе
Глибоко відчути при зустрічі

Стрілки на колготках все тріщать
Груди від дотику рожевіє
Я соковита тобою і так волога
Чекаю розпусти милий мій ти Цезар

Губи жарко шепчат цілувати
І від ніжності я задихаюся
Боже як хочу тебе зараз
Я віддамся милому при зустрічі

Мені з тобою легко як ніколи
У сіні, в ресторані або в ліжку
Жага кохання тебе завжди
Одного тебе я кохаю

Відверто я кричу кохаю
Відверто я бажаю сексу
Відверто я тебе кохаю
І від пристрасті гаряча тобою

Розкіш молодецька у нас
Зігріваючи душу моїм тілом
Я навіки віддана тобі
Моє серце ніжне з тобою

І очі мої завжди горять
Від однієї лише думки бути з тобою
Від дотику рук твоїх
І від сексу ніжного з тобою


Рецензии