Великдень вдома

Такої Пасхи ще не пригадали,
Щоб не могли до церкви ми піти,
Та дня цього так дуже всі чекали.
Не забарились паску ми спекти.

Але у Бога всього є багато,
Прийшлося і таке нам пережить,
Від цього ж бо не стало меншим свято,
Не стали менше Господа любить.

Прийшлося освятити паску вдома,
Богослужіння слухати онлайн,
Була причина в нас на це вагома…
Христових не пізнали в церкві тайн.

Та Боже слова звідусіль лунало,
Не взяли запричастя у церквах,
Та світло Великоднє засіяло,
Хоч ми живем усі з вами в гріхах.

І Воскресіння з радістю зустріли,
Ісус Христос торкнувся нас усіх,
Серця любов’ю Господа зігріли,
Немає меж всіх радостей і втіх.

20.04.2020 р.


Рецензии