Месса
Зупинись лише на мить,
Та уважніше прислухайся,
Як в повітрі щось бринить...
Схожа з водоспаду рокотом
Голосів міць та краса -
Іх чотири,як і року пор,
Як куточків у хреста...
Вони святу урочистому
Проспівають слави гімн,
Відчуваєш спів на відстані,
То чому не йдеш за ним?
Заклопотаний лиш справами,
Не чекаєш вже чудес -
Чуєш?то співають янголи,
Ті,що вище за небес...
Свидетельство о публикации №120042000957