Covid-19

  Барбат/ хьуй вун акъатай т/век
Гьикьван хьурай к/вале чун тек
Вуна умуд кутунва квек
Вун тахсара хьурай вирус

Шумуд метлеб ават/а вахъ
Ялзава хьин на кьул патахъ
 Мус чир хьуй чаз бат/улни гьахъ
вун тах

Чук/урна на мурадар чин
Хьанва нефес хура дар чин
Чав даве жез кьунвани кьин
 Вун тахсара хьурай вирус!

Гьукуматар ийиз чара,
Инсанривни кьаз тваз ара.
 Хъсан тир вун татай (йи) сара
 Вун тахсара  хьурай вирус!

Т/имил мажиб авай чи эл,
Гъида вуна уьскуьквилел
К/вачер *** ви къекъвей чилел
Вун тахсара хьурай вирус!

Дяве тухуз са гъвеч/и вав ,
Вири алем лацу -ч/улав.
Садани кутазвач жував
Вун тахсара хьурай вирус!

Гъвеч/и микроб йукъуз-йифиз.
Алахънавай жигерриз физ.
Яракь жегъида ву рекьиз .
Чун тахсара хьурай вирус!


Рецензии