Бо Св тло в мен св тить

     Бо Світло в мені світить


           «Не розмови — або людина загоряється,
           або нема цього.
           Бо нещасні — скисають,
           та щасливі знаходяться
           завжди в переоцінках цінностей.»
           ( З книги «Живе в мені Христос», 2012 р.)


Або Храм — або
не
Храм Ви
всіма всесвітами мов ротами
і — кажете
подвигніть мене
без травми.
Бо без Світла —
ми не лукавмо —
жити без Бога
                нецікаво...


Аби був хто
з руками-ногами
й рік з безодень —
просвітлень ротами
в серці Світло — поставмо


Аби жив хто з
руками-ногами
я би вприснув
просвітлень без кави
а впасти на
порозі безодні —
                нецікаво!
тямте західні-й-східні
родіть західні-й-східні
без слова крок і! — непрохідність!..


Тож крадуть вас простих без тями
світлі й темні
й темносвітні
і світлі ротами
світлі з кавою
й тривимірні
з кавою
та я Ігор,
я з світлом —
жити без Бога нецікаво!!


Чи ще хто є в травмі
чи без травми:
Христа Світло поставте!
або Храм —
або не Храм ви ...

20.04.2012, Світлий понеділок


Рецензии