158. Як погляну на трави, на квiти...

Як погляну на трави, на квіти,
Забуваю про горе і страх,
Починаю співати, радіти
І молитва звучить на вустах:

Як я вдячна Тобі, любий Боже,
Що я можу радіти весні
І у дні ці сумні і тривожні,
Навіть птахи співають мені !

20.04.2020. Ганна Горбатюк.


Рецензии