157. Господь! Ми всi перед Тобою грiшнi...

Господь ! Ми всі перед Тобою грішні...
Та Ти пролив за гріх наш Свою кров !
Прости гріхи сьогоднішні й торішні
Й любов"ю обніми Своєю знов !

Звертаються до Тебе Твої діти,
Кожна країна, а також кожна сім"я,
Знов хочем в домі Божому радіти
І славити Твоє Святе Ім"я !

  20.04.2020.


Рецензии