***

*   *   *


В ценз усіх смислів і лоскотінь
в’їду під сонцем
                в кореневидую тінь...
ще лиш початок весни
й лоскотінь


так гостро
так як Ти брав мене
в саму глибінь
так ще не люблять
тут спечно
і просто


інколи тінь!

і гостем — є тінь

04.04.2020


Рецензии