Воскресни Господи!

Господи, Боже мой, Царю небеси и земли, вонми немощному гласу раба Твоего (имя). Убо молю Тя великодаровитого и всещедрого Господина моего, очисти зраки образа Твоего святаго в сердце моем, укрепи душу мою верою Твоею, исцели ее от струпьев грехов моих и обнови меня Телом Твоим и Кровию Твоею, яко уповаю на милость Твою и щедроты, кающимся грешникам, Тобою, подаваемые. Прости меня Господи окаянного грешника, раба Твоего (имя) и даруй мне благодать Духа Твоего святаго во исцеление души и тела. Страстьми опаляемый, каюсь во всех грехах моих, Отче мой и Тебя Единого, в Троице славимого и споклоняемого, исповедую всем сердцем и душею.
Воскресни Господи и спаси мя!(3 раза с поклонами)
Аллилуйя. (3раза)
Слава Тебе Боже!


Рецензии