Так як закохан оч...

*   *   *


              Богові, що помер як людина,
              Боголюдині Христу
              з любов’ю присвячується


Так як є закоханії очі
дивляться а надивитися
                не можуть
дивляться
а відірватися — не хочуть!
Боже!
так за що триматись є мені
так є Очі й Погляд Твій
                у глибині!
Так дитинне в вічності
                туркочуть —
ті закохані що розірватися
                не хочуть!
Так до слова
є за Кого
учепитися й не відпускати
                всі ці дні!
Дай же слово
           що Ти ввіришся в ці дні!
Що є любов? — а як це добре пахне
й ця троянда розпускається в мені
й що світ? і що любов? — лиш
                ахнуть...
але як гарно пахне!!

17.04.2020,
Велика п’ятниця


Рецензии