просто спеть Пете непросто...

нитьвдетьчтобывпредьсшиватьнепродевать
простоспетьпетенепросто
сложенмирсложенныхдыр
уругвайваемнегаваиговорилипопугаи
ушпротамаленькийротнозатоушпротазолотыешорты
кучаучебниковненужнакочевникам


Рецензии