Ви вилер
Жегьил вахтар гьат хъувуна фикирда.
Вучиз вилер ик/ сад-сада акьунай,
Ви вилерай вири дуьнья ахкунай.
прип.
Вили вилер вили вилер ви вилер
Килигна мад, хукудна зак квай хъилер.
Ви вилери ат/ана рик/ин кьарай.
Бес за вучин, низ аурай за гьарай.
Къекъвезва зун деринра ви вилерин,
Жагъуриз а жигъир чун фей гелерин.
Гунагь ят/ан къекъуьн а ви вилера.
Акунай заз хирер- хьайи рик/ера.
Агъузнай за вилер , чилиз килигиз
Хиялрикай заз уьтквем муьгъ эцигиз.
Мад хъуьрена ви вилер заз сериндай
Зарафатрай санал авур рик/ер чи
Акунач заз а вилерин деринрай
Гъил-гъилеваз санал фейи рекьер чи
Агь, ви вилер гьуьлуьн ранг алай , вили
Зи к/енивал хъийиз тур зав гъилелай
Килигна заз авуна теклиф ц/ийиз
Рик/ел хкур вири сифте кьилелай.
Свидетельство о публикации №120041508958