Iсторiя наша, хтось скаже - банальна

Історія наша, хтось скаже - банальна.
Ми бачились в школі - і не один раз.
Та лиш після неї відчули кохання,
Яке вже сім'єю несемо скрізь час.

Рік 2013 приніс нам лиш радість
Він долі з'єднав наші міцно навік,
Я вдячна йому, за щасливу реальність
За те що люблю тебе, мій чоловік!

Наш син - це найкраща з небес нагорода
За щирість і ніжність твоїх почуттів.
З тобою життя одна насолода,
Без лишніх емоцій та гострих кутів.

Я дякую долі за твої карі очі,
В яких я сім років від щастя тону,
І зараз тобі я зізнатися хочу,
Що дуже люблю я їх глибину..

Тобі я бажаю щоб радістю повне,
Було безкінечно щасливим життя,
Удача щоб поряд йшла невгамовно,
І рівним був шлях твого майбуття.

Збуваються хай заповітніші мрії,
Що в доброму сердці твоєму живуть.
І знай - я завжди любов'ю зігрію,
Бо в нашій сім'ї - життя мого суть.


Рецензии