Ушипн! ть мене
Ущипніть мене, я прокинуся!
Все святе уже обезцінено.
Від нахабства, а не від віруса,
Від правління неповноцінного.
Ущипніть мне! Не проходить сон.
І заліплені очі зрадою.
У стволі моїм - лиш один патрон,
А Донбас гуде гучно Градами.
Ущипніть мене! Встану на зорі,
Стерегтиму шмат неба синього.
Бо прокинуся - на чужій землі
І в країні, що вже без імені...
А.Я.
Свидетельство о публикации №120041309114