Не одцвiте

За вікном цвітуть вже абрикоси – 
Час чудової весняної пори.
Дуже скоро впАдуть срібні роси,
І почується нам клекіт дітвори.

Вже весна і пригріває сонце,
З вирію до нас вертають знов птахи,
Теплий промінь глянув у віконце,
Висохли від снігу всі давно дахи.

Квітне вишня ніжним білим цвітом,
І його цілують бджілки залюбки,
Пісню чуєм, співаную вітром,
Ринем у дитинство, в мамині казки.

Алича у цвіті, в цвіті сливи,
І стара черешня скоро зацвіте.
Слухаєм пташині переливи,
Та любов до цього в нас не одцвіте.

11.04.2020 р.


Рецензии