I буде знову лiто...

 Короновірус втрутився в свідомість. На паузу поставив цілий світ. В Нью - Йорку безліч вже померлих, хворих. О Господи, за що страшний цей рік? Італія, Іспанія, Британія переживає цей складний і скрутний час. У респіратори і маски всі одягнені. І в магазин за графіком відтак. Статистика від МОЗ росте невпинно. Здається, що це жахів фільм щоденний. Ми всі прокинемось, і буде знову літо. Без вірусу, хвороб і без померлих. А карантин дійде свого фіналу. І ВООЗ в новинах оголосить: Все закінчилось. 0 загиблих й хворих. Ми подолали все. Нас вірус більше не затронить...               
 10. 04. 2020


Рецензии