Карамельне вiдлуння

Кава - напій, від якого солодко в душі. Адже з кави почнеться твій ранок й побачення ввечері. Робуста, арабіка схожі на гарні вірші. І смакує так добре еспресо та американо. Кава - це ціла симфонія різних смаків. Є світле кохання, надія й ніжність у чашці. Молочна весна і какао - зима у душі. І крихти цукерок "Merci" на оголених пальцях. Кава - це привід почати стосунки знов вчасно. Поцілунок і дотик повітря на шиї й волоссі. Кава - це всесвіт, сузір'я, галактика власне. І посмішка як карамельне відлуння і сонце. Кава - це вірність, наснага і звичка буденна. Натхнення, яке для поета, становить життя. Кохання. Їх двоє. Без права на зраду та вето. А кава - це напій, в якому є всі почуття.               
 10. 04. 2020


Рецензии