Живе тривога
В цей нелегкий для всіх нас час,
В молитві руки я складаю,
Молюсь…Господь почує нас.
Убереже Господь від лиха,
Відверне кару від людей.
Гучна війна й хвороба тиха
Вже безліч принесли смертей.
Війна й хвороба смертно косять
І їх не можем зупинить.
В молитві люди Бога просять:
«Здорові в мирі хочем жить…».
Опіки Божої і віри,
Бо ми безсилі це здолать.
Не знають враг й хвороба міри
Й продовжують все когось брать.
Надія в мене є на Бога,
Й минеться врешті-решт біда,
Та у душі живе тривога,
Що все це гірше, ніж орда.
03.04.2020 р.
Свидетельство о публикации №120041104985