Укра на Божим голосом

       Україна є Божим голосом


                Матері Божій, Світлу й Любові,
                радісно присвячується


Ті, що на світлому боці  сили, —
радісні
 (радість — від світла)
й красиві
 (бо світло — лиш в правді.
Правда красива.)


Хай світяться — у найвищій
                зосередженості!
втече
мулькавість жесту:
Бог — правда!
Бог і любить потвору
витягує до ангельських хорів
в усій Своїй неупередженості
і точить на неї світло
й вона впізнає себе
і Він робить її божественною...

10.04.2020


Рецензии