Дотик крил
Відпливають ... тільки в Вічність,
Там, де незрівняний Світ ...
Завжди з нами тут, пліч-о-пліч,
В таємниці вічних літ ...
Тільки в диханні повітря,
Ніжний дотик білих крил ...
Нас торкнеться шепіт вітру
І бринить душі порив...
Затремтить свічковий промінь,
Образів спочилих стрій,
Молитовно звучить помин -
Душам вічним упокій.
Свидетельство о публикации №120041004918