Зи Ватан

 Гимишдин таж вуганай зав  Ватанди
 Зун фидайла акъвазна зи рак/арал,
 Тирвиляй зи руьгьдин гьунар гьаданди
 За дурумнай харуз,  рик/ин ракъарал.

Хиве кьуна Ватандиз ганай за кьин,
Вафалу хьун  адав чара жедайла
Рум ганай заз саил жез кьисметди зин ,
Хъуьренай зал , гъурбатда зун шедайа.

Ватан на мад ат/ана т/ал кьилин зи
 Дидеди хьиз къужахиз зун дат/ана
Са ч/ип/ чкани гана заз чилин зи ,
Зи патай ваз савкьат хьурай лагьана.


Рецензии