Пенсiя та карантин

ПЕНСІЯ ТА  КАРАНТИН
Такі  як я, зачинені в квартирі,
лиш у вікно поглядують на волю.
Бояться вірусу, чи хто в мундирі?
Піддаючись тотальному контролю.

Дерева квітнуть нам лиш на світлинах.
Та не дає скучати сонця промінь.
Зирне в вікно, погладить по сивинах, –
нахлине враз сентиментальний спомин.


Рецензии