Садова Мавка

По садочку ходить Мавка 
Є у неї стіл і лавка,
Є городик чималенький,
І садочок зелененький.
Віти вже взялись до квіту,
Бо на дворі пахне квітень.
Всі дерева її люблять,
І коти її голублять,
Ходить по садочку Мавка,
Десь собака тихо гавка,
І сорока десь стрикоче...
Сад милує мені очі!
Он кульбабка під ногами,
А синиця учить гамми,
Сонце  сяє золотеньке,
І блакитне небо,
Дятел в дерево десь тенька,
Що іще  нам треба?


Рецензии