Charles manson

Set for hate in prison
Charles Manson reasons.
All mistakes for rich. Yes.
Terry Malcher is a bitch. Yes.

СHORUS:

-Feel hot blood in your arms are fall down, tonight.
-Charlise, my baby, understand, what you're not so right.
-Sorry, for bad mistake, but we're decide - you die.
-Start end of world, start Helter Skelter. No regrets to lie!

Linda wait near the road
Our knives is under coats.
White race haven't chances,
We'll be a kings of death Earth.

ЧАРЛИ МЭНСОН

Сесть в тюрьму за ненависть
Причины Чарльза Мэнсона.
Все ошибки для богатеньких, да.
Тэрри Мэлчер - су.., да.

ПРИПЕВ:

-Почувствуй горячую кровь на своих руках, падающую вниз, вечером.
-Шэрон, моя детка, пойми, ты не была права.
-Извини, за плохую ошибку, но мы решили, что ты умрешь.
-Начни конец мира, начни Хэлтер Скелтер. Не жалею о лжи!

Линда ждет около дороги
Наши ножи под куртками.
Белая раса не имеет шансов,
Мы станем королями мертвой земли.


Рецензии