Родная нэнька украина

Садок вишневий коло хати
Хрущі вже більше не гудуть
Бо зрада землю вже продала
А ще і хатку продадуть

Пісень дівчата не співають
Бо вже на вулиці живуть
Брудна одежа голодають
І тільки смерті тихо ждуть

Дітей забрала ювеналка
Донбасс обстріляний лежить
Жебракувать  не вміє влада
Та вже ї з Европи їх женуть

Автор Широков А.А. 07.04.2020 г Киев Украина 


Рецензии