Так беруть сяйво що вита...
Присноквітучій, Їй, що не візьмеш
на фото, що всім дарує любов,
з любов’ю присвячується
Так беруть сяйво
що витає
в повітрі
так вільне Боже побачить —
й проститись
ноги — це пам’ять
в красі
ідуть — до краси
захиститись
готовність відкритись!
і з Неба впадає
по вірі
хто в Благовіщенні —
ходить в повітрі!..
Як парасолі в бузковості
і суперечці
в парку пашать —
це сакури
як заперечиш?
незаперечні
Вийняті з вод аби не холоститись
йдуть хоч в огонь —
до Краси!
захиститись...
07.04.2020,
після Літургії онлайн
з вл. Олександром (Драбинко)
Свидетельство о публикации №120040706770