Хто без Благов щення?

      Хто без Благовіщення?


           «Все-таки жертовне слово вводить
           в Могуть. Йдеш, нагодувавши студентів,
           як витиснутий лимон...
           І — веселий народ!» - І. Ш.


і не в силі сховати
свої золотіння
і Божий закон цей:
вони внутрішньо зрілі
уляглася черідка лимонів
і якою мовою не дійкуй
                на них сонце —
вони Божі, законні


Ось які золоті!!
безбороннії
в дусі сяють:
            єсть Бог

подібні й бачення
Сонце всіх: всьому світові
                витискає в чаї лимони...

06.04.2020,
зайшло на свято Благовіщення!


Рецензии