Потенциальный

Потенційний

Вірогідний
Зневірений хрущ
Перспективний 17-літній експериментатор
Охочий завестись спідтишка
Й предметам чи природі демонструвати «Erosa»/
Що не дотик – то пече,
Коліна , сідниці шаркотять по дерні, поверхні, килимі,
Гілки впинаються в ребра
А ти лежиш і ловиш небо
Закотилися усі
Горизонту вигини
Роса на листках і на комахах,
Згустками зсілася відпочивать
Земля залишки давай в себе ковтати, вбирати
Час одягатися
Час залишити місце, де стогнала душа
Охоча до Active Potencia


2020-04-05
* Кадр из к/ф. "Корпорация Святые Моторы"


Рецензии