Paranoid by Black Sabbath
'Cause she couldn't help me with my mind
People think I'm insane
Because I am frowning all the time
All day long I think of things
But nothing seems to satisfy
Think I'll lose my mind
If I don't find something to pacify
Can you help me occupy my brain?
Oh yeah
I need someone to show me
The things in life that I can't find
I can't see the things that make true happiness
I must be blind
Make a joke and I will sigh
And you will laugh and I will cry
Happiness I cannot feel
And love to me is so unreal
And so as you hear these words
Telling you now of my state
I tell you to enjoy life
I wish I could but it's too late
Не живу я с бабой боле
Мне мозги пока - нужней!
Говорят, ты, паря - болен
Час от часу - недужней!
Целый день я кубатурю
Но всё не эдак, всё не так!
Я с ума сойду в натуре:
Если не рассею мрак!
Эй, кто нить, помоги!?
Прочистить мозги!
Оhh,Уеах!
А ведь счастье - вещь простая
К примеру, как вода иль хлеб!
Кто б на путь меня наставил?
Ибо, де я - глуп и слеп!?
Кто пошутит, я вздыхаю!
Засмеются, я кричу!
Мне так счастья не хватает
Про любовь вообще молчу!
Рассказал, и почему-то
Легче мне, что рассказал...
"Ловите счастия минуты..."!
И я б так мог, да опоздал!
Свидетельство о публикации №120040510698