Poems are soul s holiday. Hymn

Let it not be gulped by Lethe:
Poems are soul's holiday.
Sveta has called today.
Not a soul in the street.

She came to me in a sleep.
(I won’t retell its story).
The real came to nil,
My speech has drowned to bottom.

She has ruffled my crown,
She has tousled my brain,
The barrier stands like timing,
And it's the Time of Lent,

When I'm indifferent,
Over the soul, behind.
Verse is the fest. Bread ring -
Simple, with passions, life.

Стихи - это праздник души
Елизавета Судьина

Пусть не поглотит Лета:
Стихи - это праздник души.
Сегодня звонила Света.
На улице ни души.

Сегодня она мне снилась.
(Сюжет уточнять не буду).
Но вьяве всё обнулилось
И речь во мне потонула.

Она мне взьерошила темя,
Она мне взлохматила мозг,
Шлагбаум стоит как время,
И время - Великий пост.

А я в него - равнодушна,
Задушна, наддушна всласть.
Стихи - это праздник. Сушка -
Простая жизнь, даже страсть.


Это гимн. Уточняю, т.к. здесь нет такой рубрики.


Рецензии