до Маяковського

Я в мить розчавив мапу смутку,

Жбурнувши склянку фарби в стіну;

Я змалював на тілі кави

Вогняні щелипи каміну.

На мозолях чавунних сходів

Почув я стогін спраглих губ.
 
А ви
ноктюрн мені
заграйте
На арфі лінгвістичних труб!


Рецензии