Ми живемо з тобою, мов нас змалював Мiкеланджело
дві руки простягнулись назустріч – торкнемось ось-ось...
Ми з тобою живем – обережно, до щему розважливо,
бо до зустрічі вічність без дотиків жить довелось.
Не забудем про те, що простягнуті руки, – не можна нам.
Пальці ще не сплелись, але мить – вище всяких розмов...
Простягаються руки назустріч – на заздрість художникам,
і на згадку для тих, хто самотньо забув про любов...
Свидетельство о публикации №120040208897