Судьба чудес. Лидия Скрипка

Лiдiя Скрипка

Чудес, напевно, доля в чудесах,
Все iнше неприховано чеснiше.
Мiй шепiт чути лише в небесах,
Бо я не маю права голоснiше.

Пересуд – то вода на киселi,
Вiн покриває простiр для початку.
Нам вiдшукати б мiсце на землi,
Ще й без допитливих – єдину латку.

В твоїм полонi в напiвзабуттi
Вiдчули б серця нiжнi перестуки.
В обiймах неугавних почуттiв
Нехай говорять: очi, губи, руки…
-----------------------------
Лидия Скрипка

Судьба чудес, наверно, в чудесах,
Всё остальное проявляем молча.
Мой шёпот слышен только в небесах,
Я не имею права петь погромче.

А сплетни – как вода на киселе,
Они придушат самое начало.
Нам отыскать бы место на земле,
Где ни одна бы сплетня не звучала.

В твоём плену, как в полузабытьи,
Я слушала бы сердца перестуки,
И чувства не умолкли бы мои:
Их бы озвучивали губы, очи, руки… (2.04.2020)


Рецензии