Про тебе

Губами до твого чола торкнусь
Та ніжно -ніжно пригорну до свого серця,
За тебе день і ніч з примарами борюсь
Та тільки Богу знати нащо мені треба
Твоє серцебиття від мене ж і рятує,
Долонями лише торкаєшся руки,
Мені без тебе кисню по житті бракує,
Ти відкриваєш новий світ в моїй душі.
Губами до чола твого торкнусь,
Напьюся сил,що йдуть з глибин самісінького серця,
За тебе день і ніч з примарами борюсь
Та тільки Богу знати нащо мені треба.


Рецензии