Вершить долю кожному Господь
А ми життям лиш трішечки кермуєм,
Та пам’ятати треба – НЕ ЗАШКОДЬ!
Адже життя самі собі будуєм.
Не все в житті під силу нас змінить,
І не змінити планів нам Господніх.
По правді намагатись треба жить
Усе життя, а не лишень сьогодні.
Діяння наші пишуться десь там…
І стерти ми записане не можем,
А кожного душа – окремий храм,
Який думками й справами тривожим.
Так часто ми про долю грішимо
І скаржимось за кожную дрібницю…
Чи звіт діянням завжди даємО?
Чи можемо їх скласти по правицю?
То ж знати треба правило святе,
Що лиш Господь усім нам вЕршить долю.
Для когось воно зовсім непросте,
Та й не змінити нам Господню волю.
01.04.2020 р.
Свидетельство о публикации №120040105711