Туган Кон Зилия

Буген берлэшмэдэ катнашучы Зилия Насыбуллинаны; гомер бэйрэме туган коне.
Чын кунелебездэн котлыйбыз!

Язгы туган кон
Кочэйтелгэн игътибар
Чэчэклэр хэм булэклэр
Бэйрэм патшабикэ

Ир-атларны котлау
Синдэ ойдэ аз тугел.
Ин яратканнары
Бердэнбер х;м кабатланмаслар

Чын кунелдэн телибез
Сэламэтлек, бэхет х;м мэхэббэт
Б;ген кичэгег; караганда яхшырак булсын,
Барлык хыяллар тормышка ашсын!


Рецензии