Коли любов...
Коли любов і простота
то просто так
все просто так
і — просто так
Коли до Бога — то це
в тишу
і все залишиш
така любов що все залишиш
й плаче
це в с е
як несподіване
запишеш
Якщо любов є й простота
— які страхи й непростота?
— й звідки
безрадісність й неспокій?
якщо ти чуєшся що взятий
так глибоко
і аж тремтить серця захват —
так все широко
що в серце будь-якеє — впаде
Око!..
мовчи...
бо херувимська музика
тче повнооких...
31.03.2020, карантин, Київ
Свидетельство о публикации №120033107419