Згуби згуди

Згуби згуди*

Стукає серце відбоєм в реберце
Голова наче варить, на кухні голова кипить,
Тіло німою присутністю мовчить

Голодний кусок не лізе до рота
Їсти хотілося до
До неба дібралося дно

Добро, заодно – благочинно
Совістність кується на полях:
Ниви праведності тліють в обезчещеннях

Миші – гризіть зерно!
І псіхи, переваривши зло,
Спалюють проводку нервів, накладеними дротами зі стовпа

2020-03-30

*Згуда – автохтонне українське слово, відшукай значення в інтернеті


Рецензии