Един шанс мечтою и надеждой на укр. яз

ЄдИний шанс на мрію сподівАнь...
Колись про нього мрІяла, вмирАла.
Той шанс предстАвився у мАреві зізнАнь,
І за нього жорстОко постраждАла.

ТумАном полонИла пеленА... і що ж?
Любов подарУвала стільки щАстя!
А за спиною жарт кривлЯстих  рож,
І нЕбом прокотИлося ненАстя!

Нехай би краще рЕйси розійшлИсь,
ДощОм би змИлась прИстрасті омАна!
Зів'яв би той жовтнЕвий жОвтий лист,
СховАла б зУстріч пІковая дАма!

О, на брехнІ хитАвся злий язик,
КрутИла гра з азАртом жерновАми,
Сама повІшала на шИю зла ярлик!
А пОтім мУчилась безсОними ночАми

Навіщо Іспити звалИлись з висотИ?
НавІщо влЯпались в дощІ і тротуАри?
НАвіщо загубИла час на вОгкім склі?
А щоб відчУти плач сумнИй гітАри
2020


Рецензии