***

Щоб помістити відчуття в свою стихію
І споглядати та порівнювати потім
Там  можуть жити і любов і мрія
В одному просторі, об’єднаному доти

Аж поки не блисне проміння сходу
І переріже простір на частини
Ми відчуваєм простір цей на дотик
Немовби цілого дві диво половини

Якщо в печері , де від відблиску кристалів
Проміння відчуттів тьмянішим стане
То є ймовірність там і серцю затвердіти

І ми не розуміємо  де правда
Бо не керуємося відчуттями здавна
Вони в душі у нас тендітні квіти


Рецензии