Украина река

Україна ріка
А я в ній струмок
Куди льється вода
Все болить від думок

Де цвіте смірека
Де довбуть вугілья
Нам усим горить
Одне сузірья

Україна в садах
Україна в полі
Я тобі бажаю
кращої долі

Тебе сини обікрали
Ти нас мати забула
Горілочкой частувала
Та козаки  поснули

Щоб не бачити сльози
Щоб не чути болю
Гей козаки не треба
Журитись на долю

Ти забрала крила
Та дала нам  волю
Хіба можна мила
Люди мруть від болю

Твої доньки далеко
Мій дім опустів
Тільки вірний лелеко
На хату злетів

Ти забрала крила
Я не бачу шляху
Лети мій лелеко
До іншого  даху

Там є онуки
А мій дім не дім
Чого нема сонця
Чого кругом грім


Рецензии