Замирання Серця

Замирання Серця

You can't stop loving someone if you had already fallen; all you can do is hurting yourself.
M.F. Moonzajer

Не можна перестати кохати кого-небудь, якщо ти вже влюбився;все, що ти можеш робити, це шкодити собі
М.Ф. Мунзаджер

Тобі здається, що я тебе не почуваю…
Але я відчуваю, що мені ти близька,
Як ніколи…

Я знаю, що ти
Полюбила мене
З першої хвилини нашого спілкування…
 
Ти бажаєш говорити зі мною…
Ти бажаєш, щоб я бачив тебе,
Насолоджувався твоєю посмішкою…

Але я тебе почуваю…
Кожну частинку
Твого Прекрасного Тіла…

Я покриваю Поцілунками
Кожну саму маленьку Краплинку 
Тебе…

Я відчуваю,
Наскільки
Тобі це потрібно…

Від цього
У мене замирає
Серце…


Рецензии