Бразильська кава

Світ навиворіт - шоу, яке привертає усіх українців. І Дмитро Комаров - незамінний ведучий назавжди. Він мандрує в Китаї, Бразилії та Ефіопії. Кожен випуск цікавий, насичений фактами. Ця програма про різні пригоди, країни та мрії. Діма дуже ретельно готує сезон, що вже скоро на часі. Він розкаже нам всім про Камбоджу, Непал та Японію, Поринаючи в світ цей барвистий так влучно і вчасно. 10 років проєкт на 1+1 завжди в рейтингу, Бо мандрівки завжди привертають туристів. Вечорами приємно собі заварити бразильської кави. Увімкнути програму, в якій Еверест, карнавал, українцi. А Дмитро Комаров - журналіст із пригодницьким хистом. Він привозить для інших сувеніри, красиве намисто. В експедиції Діма сміливий, як риба в воді Світ навиворіт - сонце, повітря, природа і вислів...               
 25. 03. 2020


Рецензии