Добровольцю

Я, добровольцю, дякую тобі
За героїзм і мужність, і відвагу.
Чи задавав питання ти собі
Чому Вкраїні дав ти перевагу?

Я, добровольцю, дякую за все,
Що робиш ти для неньки-України.
Вже сьомий рік війна всім біль несе,
А біля тебе рвуться вражі міни.

Я, добровольцю, дякую за те,
Що ходжу по землі під мирним небом.
Давно у мене правило святе:
В молитві слово мовити за тебе.

Я, добровольцю, дякую тобі
І кланяюсь тобі за все доземно,
Щоб ти не був ніколи у журбі,
Що робиш ти, щоб не було даремно.

15.03.2020 р.


Рецензии