Сонце на п вдень...

*   *   *


Сонце на південь
         і годівничка —
    і світ
і світлії
крильця


І хто дивиться?
і хто дивиться, Боже?
мають світлії лиця
на кого мудреє
Сонце-Слово дивиться


і годівничка
        і світлі
     крильця


ніби соромляться
що в повітрі усмішка
заблукала ось ця
і світлими масками закриваються

26.03.2020


Рецензии