Дво сидять б ля моря...
Двоє сидять біля моря
Серця їхні правду говорять
Боже Великий — Єдиний
Куди глянем серцем —
глибини
Гарячі крізь море —
в ліси потечуть...
Іскра здряхне в місті
й що кажеш —
не чуть
На скелі край моря
і горя
Любовію Богові вторять
І зорі як сльози течуть
26.03.2020,
після молитви в лісі
Свидетельство о публикации №120032606442