Му мен тароль

Corono-vala  Не
Бу         дет!
Corono-vala  Не
Бу         дет!
Corono-vala Не
Бу         дет!
А будет
Неожиданно-каникулярный
Потрясно-карантиновый
Интим
С последующей
Детородной
«Пандэмией».
Дерзай
Усердной повитухою
Бут-жэт…


Рецензии